2010-04-29
 19:41:38

Motivation tack!

Ber om ursäkt för att inläggen är ihop tryckta. Nått är obviously fel med blogg.se för det är tydligen många som säger att det blir likadant när dom skriver.
Så ni får lära er att leva utan styckes indelning ett tag.
Idag har varit en rätt jobbig dag. Inte fysisk utan psykisk. Jag mår inte bra just nu. Kanske inte märks, eftersom jag annars är en rätt glad person och skrattar mycket. Hatar att känna såhär. Som att det aldrig kommer bli bra igen. Men just nu känns det surt. Vore så himla skönt med en förändring, fast samtidigt vill jag inte flytta från nyköping. Har bott här i fem år och trivs väldigt bra.
Mariefred är alldeles för litet för mig. Har iof alltid sett mig själv som en ute-på-landet-med-mina-hästar-tjej. Vilket jag egentligen är, men sen tänker jag efter. Jag är 20 år, lever livet och försöker mest ta reda på vem jag är. Allt det där med hus på landet med hästar hinner jag med senare.
Idag har vi fixat med 1-åringarna som vanligt. Fick också ett erbjudande om att köra in Ridgehead Huricane, inga problem tänkte jag. Det gick bra tills vi satte på selet, han fick fri-spel och bockade satan i boxen, ska försöka fota imorn. För vi kör samma procedur då. Nästa vecka ska vi släppa ut alla i hagen med grejerna på, då brukar det går rätt vilt till :D
En dagens, sen blir det käk!
DAGENS VILL HA: Hemligt
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisar, linne och en gråtröja
DAGENS FRISYR: utsläppt (så jävla tråkigt hår nu alltså)
DAGENS LÅT: Eenie Meenie med Justin Bieber och Sean Kingston
DAGENS PLANER: Donken med Anna sen flyttpacka
DAGENS SAKNAD: Pengar
DAGENS DUMMASTE: La bombas föl som HÖGG mig på axeln
DAGENS MISSLYCKANDE: Gårdskarln tvättade maskinerna väldigt nära min bil så den är helt prickig  :(
DAGENS DROG: Musik musik musik!
DAGENS KÖP: Frukost och lunch
DAGENS GODIS:
Rulltårta :D
DAGENS HUMÖR: Till intetsägande ? 
DAGENS CITAT: Torres torres!
DAGENS ROLIGASTE: När vi satte på selen på Huricane och han vart hel tokig
2010-04-28
 20:35:51

kindergarden-cougar?

Sorgligt. Pratade med Madde i telefonen som vanligt. Vi kom bland annat in på helgens händelser. Nämner inget, men mission completed! Nått vi också kom fram till är att jag rätt lätt faller för yngre...pojkar? Min fråga är varför? Inget jag kan svara på iaf. Iof kan man ju alltid ändra sig. Erika gick från skäggiga bergsgorillor till 16-åriga FÖRBJUDNA pojkar ;) Anyhow, det är slut med det. På valborg ska Madde hitta en man till mig. Får väl se hur det går.
Annars har dagen inte bjudit på så mycket. Slängde på sele och huvudlag på alla 1-åringar. Alla var hur duktiga som helst. På måndag släpper vi ut dom i hagen med alla grejer på. Borstade igenom och klippte Charlie idag. Han blev så fin. Tycker så himla synd om han. Alldeles mager och jättehårig. Han tyr sig till människor direkt, men det blir väl så om man blivit illa behandlad. Ska iaf kämpa med han. Körde fettot också. Jag körde bara 6 km varav 3 varv på banan, han är så otränad. Han tycker det är ruskigt kul men blir så himla het. Låg ner i speed-carten för fan! Men det gör inget, är han glad är jag glad. Ska lägga upp ett album på fejjan med massa bilder på han :)
Slänger in en dagens som vanligt;
DAGENS VILL HA: TV!
DAGENS KLÄDSEL: T-shirt och mina isbjörns-pyjamasbyxor
DAGENS FRISYR: Ny duschat och utsläppt as usual
DAGENS LÅT: Heart in a cage - The Strokes
DAGENS PLANER: Sova
DAGENS SAKNAD: Farmor :(
DAGENS DUMMASTE: -
DAGENS MISSLYCKANDE: Mitt "snygga" svanhopp över diket precis när den snygga lastbils-chaffisen körde förbi
DAGENS DROG: Musik idag igen
DAGENS KÖP: Ballerina kakor till fikat
DAGENS GODIS:
Ballerina kakorna isåfall
DAGENS HUMÖR: Ganska bra ändå
DAGENS CITAT: -
DAGENS ROLIGASTE: -
M.
2010-04-27
 10:37:40

Back on track

Efter mycket tjat försöker jag mig på det här igen. Bloggen är omgjord av världens bästaste Linda<3 Enjoy!

Sitter i skolan och försöker få ihop min projektplan. Det är fan svårt. Ska förövrigt köra in alla 1-åringar. 10 stycken är dom i år, dock inte lika jävliga att hålla på med som förra årets unghästar. Rätt skönt. Var och tittade på hingstarna jag ska köra in. Amiralen och Greven är superfina och likaså Huricane, men vi fick en ny 1-åring för två veckor sen. Charlie Witted. Så han ser ut! Han är 1½år och har fortfarande fölpälsen kvar. Kände på hullet och man känner revbenen så jävla väl. Hur kan man behandla en häst så, speciellt en unghäst? Vissa människor ska inte ha djur.
Vi var ute båda i fredags och i lördags. Fredagen var rätt värdelös, satt mest med Alex vid Black-Jack bordet. Man kanske ska ta och lära sig spela? Det sitter en del snyggingar där ju..
Lördagen var så jävla rolig. Eftersom Anna och Madde skulle jobba på söndagen tog dom det rätt så piano, men dom bestämde sig att det skulle fan inte jag. Petter spelade även på Tellus så det var händerna i taket i kvällen. Vi träffade Alex, Anneli, Frida och Malin också. Dansade helvete gjorde vi. Har fortfarande träningsvärk i låren.
Kvällen är en aningen suddig. Minns kön till garderoben och kebabrullen men sen?
Nästa helg är det valborg, verkar som om det blir utgång i nypan. Skulle dock vilja åka iväg på nått spontant.
Slänger in en dagens så jag kan fortsätta på projektplanen. Toodels!



DAGENS VILL HA: Sängen!
DAGENS KLÄDSEL: Jeans och tjocktröja (stall-kläder)
DAGENS FRISYR: Utsläppt, slitet och alldeles för långt
DAGENS LÅT: One time med Justin Bieber (så jävla härligt röst, kunde väl fått vara ett par år äldre)
DAGENS PLANER: Skriva klart projektplanen -> slänga på lite grejer på hästarna -> köra Enterprise -> hem -> duscha -> äta -> ? -> SOVA
DAGENS SAKNAD: My partner i crime, Madeleine B Holmberg.
DAGENS DUMMASTE: Kan man nominera sig själv?
DAGENS MISSLYCKANDE: Klockan är bara halv elva, det hinner bli många misslyckanden innan dagen är slut
DAGENS DROG: MUSIK
DAGENS KÖP: Har inte köpt nått idag
DAGENS GODIS:
Mina salami-mackor?
DAGENS HUMÖR: Så jävla trött
DAGENS CITAT: -
DAGENS ROLIGASTE: Ingen rolig dag idag
M.